"ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ"
Tο περιοδικό "ΆΠΕΙΡΟΣ" στην "Ελευθεροτυπία"
 
 
21 Σεπτεμβρίου 1998, δεύτερη σελίδα της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία". Ένα μικρό μονόστηλο - παρουσίαση του πολιτιστικού, περιβαλλοντικού περιοδικού "Άπειρος", με την υπογραφή του Hρακλή Ανδύρα. Τo δεύτερο, χρονικά δημοσίευμα της "Eλευθεροτυπίας" για το έργο της "Απείρου", αναφερόμενο, ωστόσο, στο πρώτο της έργο.
 
"Εν αρχή ήν ο Λόγος". Παραφράζοντας νοηματικά την ευαγγελική ρήση, το πρώτο βήμα της "Απείρου" ήταν η έκδοση του ομώνυμου περιοδικού, τον Ιούλιο του 1998, μήνα και της δικής της ίδρυσης. Το περιοδικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά δημόσια στην "Συνάντηση για το Πολυφωνικό Τραγούδι" στις 2 Αυγούστου 1998 στην έδρα της "Απείρου", το Πολύδροσο Θεσπρωτίας.
Βασικό περιεχόμενο του πρώτου τεύχους, ένα πρωτότυπο αφιέρωμα στο Πολυφωνικό Τραγούδι, με άρθρα των Λάμπρου Λιάβα, Βασίλη Νιτσιάκου, Κώστα Λώλη, Μενέλαου Ζώτου, Γεωργίας Τέντα, Βαγγέλη Κώτσου κά. Στον πρόλογο του αφιερώματος οι Αλέξανδρος Λαμπρδης και Αντώνης Έξαρχος, εκ μέρους της "Απείρου", καταθέτουν για πρώτη φορά δημόσια το όνειρό τους για την δημιουργία του Διεθνούς Φεστιβάλ Λαϊκής Πολυφωνίας που, στο πέρασμα των χρόνων, εξελίχθηκε στο Πολυφωνικό Καραβάνι.
 
Η φωτογραφία του εξωφύλλου του πρώτου τεύχους προέρχεται από την δεύτερη έκδοσή του, η πρώτη έκδοση με τιράζ 1000 τεύχη είχε ήδη εξαντληθεί!
 
 
 
 
"ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΛΗ-ΦΩΝΙΑ"
Από τον Νoέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο, σχεδόν καθημερινά, διαδικτυακή προβολή υλικών από το Αρχείο Πολυφωνικού Τραγουδιού.
Bίντεο, ήχοι, φωτογραφίες, τραγούδια, δημοσιεύσεις, μελέτες - κάθε μορφής υλικά, σε μια προσπάθεια κοινωνικοποίησης μεγάλου μέρους των υλικών του Αρχείου.
 
 

Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

         

         το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο FB

          FB https://www.facebook.com/polyphoniccaravan

 

          η "ΑΠΕΙΡΟΣ" στο FB

          https://www.facebook.com/polyphoniko.karabani

 

          το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ στο FB

          https://www.facebook.com/groups/122268124546751/

 

         το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΥΦΩΝΑΣ στο FB
         https://www.facebook.com/groups/272180286264330/

 

        το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο Youtube
        https://www.youtube.com/user/polyphonicfestival 
       https://www.youtube.com/user/api13os 

 

 

 

 

Επικοινωνία

              

          "Άπειρος" 

            Πολυφωνικό Καραβάνι

            Διεθνές Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιου

            Πολύδροσο Θεσπρωτίας, 4410 17

            Πυγμαλίωνος 2, 118 51 Αθήνα

            Τηλ & fax (+30) 210 3310 919

            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

test

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com