"ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ"
 
2000, Φεβρουάριος. Δισέλιδο αφιέρωμα στην 1η Διεθνή Συνάντηση Πολυφωνικού Τραγουδιού στο ένθετο της "Καθημερινής" "Eρευνητές", με την υπογραφή του παλιού συνταξιδιώτη του Πολυφωνικού Καραβανιού Αλέξη Γκλαβά. Ένα δημοσίευμα που ξεκινά με συνοπτικά στοιχεία για το πολυφωνικό τραγούδι ενώ διανθίζεται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις της "Απείρου" στην 1η Συνάντηση σε Δελβινάκι, Κτίσματα. Άνω Παρακάλαμο, Βήσσανη, Λαγγάβιτσα, με τα πολυφωνικά σχήματα και τους ομίλους Κτίσματα, Παρακάλαμος. Αντόν Πότσι, Πρεμετή, Χειμάρρα. "Χαονία". Η έκταση του δημοσιεύματος που υπογράφεται από άνθρωπο που συνταξίδεψε με την εναρκτήρια Διεθνή Συνάντηση και έτσι γνώρισε την προσπάθεια της "Απείρου, ενδεικτική της αξίας και της σημασίας όσων θεμελίωσαν το μεγάλο ταξίδι των φωνών, το Πoλυφωνικό Καραβάνι.
 
Η "Άπειρος" προσπαθεί να αντιπαρέλθει την δύσκολη περίοδο της καραντίνας κοινωνώντας καθημερινά υλικά από το πλουσιότατο Αρχείο Πολυφωνικού Καραβανιού του Πολυφωνικού Καραβανιού. Bίντεο, φωτογραφίες, άρθρα, δημοσιεύματα, κάθε είδους υλικά, κάθε μέρα και άλλα, στην σελίδα στο facebook, το κανάλι στο YοuTube και την ιστοσελίδα του Πολυφωνικού Καραβανιού.
 
 
 
"ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΛΗ-ΦΩΝΙΑ"
Από τον Νoέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο, σχεδόν καθημερινά, διαδικτυακή προβολή υλικών από το Αρχείο Πολυφωνικού Τραγουδιού.
Bίντεο, ήχοι, φωτογραφίες, τραγούδια, δημοσιεύσεις, μελέτες - κάθε μορφής υλικά, σε μια προσπάθεια κοινωνικοποίησης μεγάλου μέρους των υλικών του Αρχείου.

Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

         

         το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο FB

          FB https://www.facebook.com/polyphoniccaravan

 

          η "ΑΠΕΙΡΟΣ" στο FB

          https://www.facebook.com/polyphoniko.karabani

 

          το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ στο FB

          https://www.facebook.com/groups/122268124546751/

 

         το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΥΦΩΝΑΣ στο FB
         https://www.facebook.com/groups/272180286264330/

 

        το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο Youtube
        https://www.youtube.com/user/polyphonicfestival 
       https://www.youtube.com/user/api13os 

 

 

 

 

Επικοινωνία

              

          "Άπειρος" 

            Πολυφωνικό Καραβάνι

            Διεθνές Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιου

            Πολύδροσο Θεσπρωτίας, 4410 17

            Πυγμαλίωνος 2, 118 51 Αθήνα

            Τηλ & fax (+30) 210 3310 919

            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

test

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com