Τo Πολυφωνικό Καραβάνι είναι ένα ταξίδι παντός καιρού. Έχει πορευθεί αδιάλειπτα, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, 22 χρόνια τώρα. Ανάλογα, συνεχίζει και αναπροσαρμόζει τη δράση του στην περίοδο της πανδημίας.  Προκρίνοντας την ανάγκη της συνέχειας στην προβολή και διάδοση του πολυφωνικού τραγουδιού ακόμη και στις τωρινές, πρωτόγνωρες συνθήκες. Έχοντας αναπτύξει την περίοδο της καραντίνας δράση παραγωγική και καρποφόρα, ιδιαίτερα στους τομείς του Αρχείου Πολυφωνικού Τραγουδιού και των διαδικτυακών εργαστηρίων πολυφωνίας, τώρα προετοιμάζεται για τους δύο μεγάλους, ετήσιους καλοκαιρινούς σταθμούς.

Τo Μεγάλο Πολυφωνικό Καραβάνι 2020 θα ταξιδέψει από την Τετάρτη 29 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 7 Αυγούστου, σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο. Το πρόγραμμά του, πέρα από τα ανταμώματα και τις βραδιές πολυφωνίας, θα είναι εστιασμένο στη συλλογική επιτόπια έρευνα και μαθητεία καθώς και στην παραγωγή ενός θεματικού ντοκιμαντέρ. Το αναλυτικό πρόγραμμα διαμορφώνεται με τους φορείς που ως οικοδεσπότες μας καλωσορίζουν στα χωριά τους και θα ανακοινωθεί σύντομα. Στο ταξίδι και τις δράσεις, κύριο μέλημα θα αποτελεί η τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας και, ανάλογα, θα προσαρμοστούν οι συνθήκες των δράσεων.

Η Mεγάλη Γιορτή Πολυφωνικού Τραγουδιού 2020, η κορυφαία εκδήλωση του Πολυφωνικού Καραβανιού κάθε χρόνο στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 8 μμ, στο Θέατρο Πέτρας. H φετινή εκδήλωση, θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, ανοίγοντας την δεύτερη δεκαετία των Μεγάλων Γιορτών Πολυφωνίας, και θα διοργανωθεί στο μεγάλο Θέατρο της Πέτρας. Η Πέτρα, χάρη στην πολύχρονη συνεργασία του Δήμου Πετρούπολης, αποτελεί τον πιο οικείο και προνομιακό χώρο για το πολυφωνικό τραγούδι και τους φίλους του. Και έτσι θα ανταμώσουμε και φέτος, σε μια αλλιώτικη και αξέχαστη βραδιά!

Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

         

         το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο FB

          FB https://www.facebook.com/polyphoniccaravan

 

          η "ΑΠΕΙΡΟΣ" στο FB

          https://www.facebook.com/polyphoniko.karabani

 

          το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ στο FB

          https://www.facebook.com/groups/122268124546751/

 

         το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΥΦΩΝΑΣ στο FB
         https://www.facebook.com/groups/272180286264330/

 

        το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο Youtube
        https://www.youtube.com/user/polyphonicfestival 
       https://www.youtube.com/user/api13os 

 

 

 

 

Επικοινωνία

              

          "Άπειρος" 

            Πολυφωνικό Καραβάνι

            Διεθνές Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιου

            Πολύδροσο Θεσπρωτίας, 4410 17

            Πυγμαλίωνος 2, 118 51 Αθήνα

            Τηλ & fax (+30) 210 3310 919

            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

test

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com