Τo ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στην "ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ"

 

Τo Πολυφωνικό Καραβάνι συμμετείχε τιμητικά, για την παγκόσμια αναγνώρισή του, στην διαδικτυακή "Ημέρα του Ηπειρώτη" στις 4 Απριλίου 2021 που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, με πρώτη προβολή στο κανάλι της στο YouTube. Στο βίντεο της εκδήλωσης απευθύνει χαιρετισμό ο "κυρατζής" του Καραβανιού και Έφορος Πολιτισμού της ΠΣΕ και προβάλεται βίντεο με το τραγούδι "Ένα πουλί θαλασσινό", όπως τραγουδήθηκε διαδικτυακά από μέλη του Εργαστηρίου Πολυφωνίας του Πολυφωνικού Καραβανιού πριν λίγες μέρες.
 
Δεν ήταν μόνο αυτή, όμως, η συμμετοχή του Πολυφωνικού Καραβανιού στην "Ημερα του Ηπειρώτη". Το Πολυφωνικό Καραβάνι υποστήριξε τεχνικά το σύνολο της διαδικτυακής δράσης ενώ ο "κυρατζής" του και Έφορος Πολιτισμού της ΠΣΕ Αλέξανδρος Λαμπρίδης επιμελήθηκε το ίδιο το βίντεο, το οποίο και μονταρίστηκε στην έδρα της "Απείρου" (Πολυφωνικό Καραβάνι), το Πολύδροσο Θεσπρωτίας.
 
Τραγουδώντας πολυφωνικά σε εποχή καραντίνας...
 
Με όλες τις δυσκολίες της διαδικτυακής ερμηνείας ενός τραγουδιού που προϋποθέτει το αντάμα, το μαζί, τον συχνωτισμό. Μετά από ένα χρόνο πανδημίας, το Εργαστήρι Πολυφωνίας συνεχίζει αδιάλλειπτα τη λειτουργία του, κάθε Πέμπτη! Και όσο δύσκολο και ναναι, όσο και αν φαίνονται τα όρια μιας τέτοιες προσπάθειας, το πάθος των συμμετεχόντων για πολυφωνικά δεν έχει όρια!
 
Πολυφωνικά με κάθε τρόπο! Και τούτο το βίντεο, παρότι θα μπορούσε να τελειοποιηθεί εκ των υστέρων, προτιμούμε να το κοινωνήσουμε με όλες του τις ατέλειες, στο συγχρονισμό φωνών και εικόνας, ως τεκμήριο για τις δυσκολίες και τα όρια αλλά και το πάθος της τόσο δύσκολης περιόδου. Με την ευχή, γρήγορα να ανταμώσουμε και να τραγουδήσουμε με όλο το πρέπος!
 
  
 
Δείτε το βίντεο εδώ:
Polyphonic Caravan
 
 
 
"Άπειρος" Πολυφωνικό Καραβάνι
Αρχείο Πολυφωνικού Τραγουδιού
 
"ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΛΗ-ΦΩΝΙΑ" 2021
Από τον Νoέμβριο 2020 μέχρι και τον Μάρτιο 2021, σχεδόν καθημερινά, διαδικτυακή προβολή υλικών από το Αρχείο Πολυφωνικού Τραγουδιού.
Bίντεο, ήχοι, φωτογραφίες, τραγούδια, δημοσιεύσεις, μελέτες - κάθε μορφής υλικά, σε μια προσπάθεια κοινωνικοποίησης των υλικών του Αρχείου.
 
 
 

Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

         

         το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο FB

          FB https://www.facebook.com/polyphoniccaravan

 

          η "ΑΠΕΙΡΟΣ" στο FB

          https://www.facebook.com/polyphoniko.karabani

 

          το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ στο FB

          https://www.facebook.com/groups/122268124546751/

 

         το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΥΦΩΝΑΣ στο FB
         https://www.facebook.com/groups/272180286264330/

 

        το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο Youtube
        https://www.youtube.com/user/polyphonicfestival 
       https://www.youtube.com/user/api13os 

 

 

 

 

Επικοινωνία

              

          "Άπειρος" 

            Πολυφωνικό Καραβάνι

            Διεθνές Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιου

            Πολύδροσο Θεσπρωτίας, 4410 17

            Πυγμαλίωνος 2, 118 51 Αθήνα

            Τηλ & fax (+30) 210 3310 919

            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

test

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com