ΔΥΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΓΛΕΝΤΙΟΥ

ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΣΑΝΗ 2019 

 
Ένας από τους σημαντικότερους καρπούς του Πoλυφωνικού Καραβανιού είναι η άτυπη αλλά ζώσα και διαρκώς μεγαλύτερη κοινότητα πολυφωνίας. Οι σχέσεις που αναπτύσσονται στη διάρκεια των ταξιδιών, μεταξύ των συνταξιδιωτών και των οικοδεσποτών κάθε τόπου, μεταξύ των διαφορετικών ομίλων στα μεγάλα αστικά κέντρα, είναι σχέσεις αγάπης κι έγνοιας όλο τον χρόνο, όσο μακριά και αν βρισκόμαστε πολλές φορές κι όσο λιγότερο, όπως σε τούτη τη δύσκολη περίοδο.. Νιώθουμε σαν μέλη μιας μεγάλης οικογένειας και δεν επικοινωνούμε μόνο όταν ανταμώνουμε από κοντά.
 
Εδώ μερικοί από τους πιο αγαπημένους μας Πολυτσανίτες σε δύο τραγούδια από ένα πολύωρο γλέντι με πολυφωνικά που στήσαμε αντάμα στο χωριό τους στη διάρκεια του καλοκαιρινού Πoλυφωνικού Καραβανιού 2019. Μας καλωσορίζουν δύο και τρεις φορές κάθε χρόνο στο χωριό τους. Έχουν ταξιδέψει για να ανταμώσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί κι αλλού, όπως στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Πολυφωνικού Καραβανιού στην Δερβιτσάνη (Ιανουάριος 2018) ή στο Δολό, σε ένα μικρό αντάμωμα του Άνω Πωγωνίου από τις δύο πλευρές του συνόρου.
 
Η δημοσίευση του βίντεο έχει μια αλλιώτικη λειτουργία σήμερα. Είναι οι δικές μας ευχές στον πολυαγαπημένο Νίκο Κονόμη που εδώ παίρνει τα τραγούδια και που σήμερα γιορτάζει μακριά από το χωριό του. Οι ευχές μας είναι από καρδιάς, για χρόνια πολλά, χαρούμενα! Και σύντομα πάλι στο αρχοντικό του, στην Πολύτσανη! Κι επιστρέφοντας στο χωριό, να δώσει τις εγκάρδιες ευχές μας σε όλη την παρέα για καλή αντάμωση!!!
 
Σε αυτό το ταξίδι νιώθουμε όλοι μέλη της ίδιας, μεγάλης οικογένειας, με αγάπη και έγνοια όλων για όλους! Κι όλες αυτές, οι πανέμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί, είναι πολύτιμες σαν μνήμες και στα δύσκολα που περνάμε την περίοδο της πανδημίας. Κι αυτός ο στόχος των καθημερινών μας δημοσιεύσεων στη διάρκεια της καραντίνας.
 
 
Δείτε το βίντεο εδώ:
 
 
"Άπειρος" Πολυφωνικό Καραβάνι
Αρχείο Πολυφωνικού Τραγουδιού
 
"ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΛΗ-ΦΩΝΙΑ" 2020
Από τον Νoέμβριο 2020 μέχρι και τον Μάρτιο 2021, σχεδόν καθημερινά, διαδικτυακή προβολή υλικών από το Αρχείο Πολυφωνικού Τραγουδιού.
Bίντεο, ήχοι, φωτογραφίες, τραγούδια, δημοσιεύσεις, μελέτες - κάθε μορφής υλικά, σε μια προσπάθεια κοινωνικοποίησης των υλικών του Αρχείου.
 
 

Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

         

         το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο FB

          FB https://www.facebook.com/polyphoniccaravan

 

          η "ΑΠΕΙΡΟΣ" στο FB

          https://www.facebook.com/polyphoniko.karabani

 

          το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ στο FB

          https://www.facebook.com/groups/122268124546751/

 

         το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΥΦΩΝΑΣ στο FB
         https://www.facebook.com/groups/272180286264330/

 

        το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο Youtube
        https://www.youtube.com/user/polyphonicfestival 
       https://www.youtube.com/user/api13os 

 

 

 

 

Επικοινωνία

              

          "Άπειρος" 

            Πολυφωνικό Καραβάνι

            Διεθνές Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιου

            Πολύδροσο Θεσπρωτίας, 4410 17

            Πυγμαλίωνος 2, 118 51 Αθήνα

            Τηλ & fax (+30) 210 3310 919

            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

test

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com