"ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ K. AΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΑΜΠΡΙΔΗ"
 
TOΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙ!
Άρθρο του Αλέξη ΓκλαΒά μετά την 3η Διεθνή Συνάντηση
 
 
Τo Πολυφωνικό Καραβάνι το ζούμε όλοι μαζί αλλά, ταυτόχρονα, και ο καθένας προσωπικά. Κι ο κάθε συνταξιδιώτης το ανακαλεί αλλιώς μέσα του, φωτίζοντας και άλλες πλευρές με τη δική του ματιά. Κι η ματιά των παλαιότερων συνταξιδιωτών έχει ξεχωριστή αξία μέχρι σήμερα, προσφέροντας ψηφίδες πολύτιμες για να νοήσουμε και, κυρίως, να νιώσουμε τα ανεκτίμητα και αθησαύριστα του μεγάλου ταξιδιού των φωνών.
 
Κι εδώ ένα άρθρο που επιβεβαιώνει αλλά και γεννά αυτές τις σκέψεις. Γράφει ο Αλέξης Γκλαβάς, παλιός και πιστός συνταξιδιώτης του Καραβανιού από την Πάτρα. Ένα άρθρο που γράφτηκε κατά παραγγελία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιού σε μορφή γράμματος σε δεύτερο πρόσωπο. Γιατί, όπως γράφει κάπου μέσα του, σημασία δεν έχει τι θα καταλάβει ο αναγνώστης αλλά ότι μέσα του νιώθουμε πολλά. Και μόνο αν νιώθεις αυτό το ταξίδι από μέσα μπορείς να καταλάβεις τα άπειρα χιλιόμετρα των συνταξιδιωτών του, ξανά και ξανά, ακόμη και για μια μέρα Καραβάνι, μια μέα αληθινής ζωής! Όπως τελειώνει το άρθρο του Αλέξη, με τα λόγια ενός άλλου αγαπημένου, παλιού συνταξιδιώτη, του Νίκου Πετρόπουλου, επίσης από την Πάτρα.
 
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην περιοδική έκδοση των Ηπειρωτών της Πάτρας "Ηπειρωτικοί Αντίλαλοι". Ο Αλέξης Γκλαβάς έχει ανακηρυχθεί επίτιμο μέλος του συλλόγου, "επίτιμος Ηπειρώτης", όπως αρέσκεται να λέει. To πάθος του είναι καθαρά Ηπειρώτικο! Ακόμη και πριν δύο μήνες, ταξίδεψε στην Ήπειρο μόνο και μόνο για να δει την κυρά Όλγα που γνώρισε στο Καραβάνι και στην οποία αναφέρεται και στο άρθρο.
 
 
 
 
 
"Άπειρος" Πολυφωνικό Καραβάνι
Αρχείο Πολυφωνικού Τραγουδιού
 
"ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΛΗ-ΦΩΝΙΑ" 2020
Από τον Νoέμβριο 2020 μέχρι και τον Μάρτιο 2021, σχεδόν καθημερινά, διαδικτυακή προβολή υλικών από το Αρχείο Πολυφωνικού Τραγουδιού.
Bίντεο, ήχοι, φωτογραφίες, τραγούδια, δημοσιεύσεις, μελέτες - κάθε μορφής υλικά, σε μια προσπάθεια κοινωνικοποίησης των υλικών του Αρχείου.
 
 

Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

         

         το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο FB

          FB https://www.facebook.com/polyphoniccaravan

 

          η "ΑΠΕΙΡΟΣ" στο FB

          https://www.facebook.com/polyphoniko.karabani

 

          το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ στο FB

          https://www.facebook.com/groups/122268124546751/

 

         το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΥΦΩΝΑΣ στο FB
         https://www.facebook.com/groups/272180286264330/

 

        το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο Youtube
        https://www.youtube.com/user/polyphonicfestival 
       https://www.youtube.com/user/api13os 

 

 

 

 

Επικοινωνία

              

          "Άπειρος" 

            Πολυφωνικό Καραβάνι

            Διεθνές Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιου

            Πολύδροσο Θεσπρωτίας, 4410 17

            Πυγμαλίωνος 2, 118 51 Αθήνα

            Τηλ & fax (+30) 210 3310 919

            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

test

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com